Webshop

Nieuw bij Market: het 4K-glaskozijn. Géén kit nodig!

In dit aluminium deurkozijn kan glas geplaatst worden, zonder dat de verticale voegen afgekit hoeven te worden. De glaspanelen kunnen aan elkaar worden 'geclipt'. Zowel een vaste glaswand kan geplaatst worden als een glazen draaideur met sloten en een valdorpel. Dit is niet alleen een veilige glastoepassing, maar ook een geluidsisolerende. Een perfecte oplossing voor transparante kamers zoals kantoren, spreekkamers of kantines.

Aluminium deurkozijnen hebben daarnaast de volgende voordelen:

  • ze zijn zeer sterk, maar toch licht van gewicht;
  • ze hebben weinig onderhoud nodig;
  • ze zijn corrosiebestendig;
  • ze zijn duurzaam;
  • ze zetten niet uit en krimpen niet bij temperatuursveranderingen.

Montage van het aluminium deurkozijn

Het kozijn is gemakkelijk te monteren en tevens te personaliseren: u kunt kiezen uit een groot aanbod sloten en scharnieren. Na de montage van het kozijn is de glasdeur of glaswand eenvoudig te plaatsen (of bij te stellen). Omdat het glas niet gekit hoeft te worden en de boven- en zijlichten gerubberd worden, is een vele snellere plaatsing mogelijk. Er hoeft namelijk niet gewacht te worden op het uitharden van de kitnaad.

De glasdikte van het aluminium deurkozijn kan 10 tot 12,76 mm dik zijn. Voor meer technische informatie en informatie over de kleurcoderingen verwijzen wij u door naar onze technische pagina over het 4K-kozijn of neem contact met ons op.

Een sfeerimpressie van aluminium deurkozijnen met ons 4k-glaskozijn zonder kit.

 
Aan het laden...