Webshop

Dorma bestaat uit de Dorma groep en Dorma Nederland. De Dorma groep is een expert op het gebied van deursluittechniek, glasbeslagtechniek, mobiele wandsystemen en uiteraard de Dorma deurdrangers. Ze behoren aan de top als het komt op het gebied van automatische deuraandrijvingen. Dorma Nederland richt zich vooral op het aanbieden van systemen en producten met betrekking tot deurtechnologie. Ze bieden A-merkproducten aan zoals de Dorma deurdrangers en vloerveren.

De vier productgebieden van het merk

Dorma Nederland kan onderverdeeld worden in 4 verschillende productgebieden. Deze productgebieden richten zich allen op diverse producten. Het eerste productgebied is de deur- en glasbeslagtechniek, hier horen producten als Dorma deurdrangers, deurbeslag en vloerveren thuis. Daarnaast is er een productgebied dat zicht richt op automatische deuren, zoals draai- en schuifdeuren. Een andere productgebied is de vluchtwegtechniek en toegangscontrole, deze richt zich op onder andere panic hardware. Het laatste productgebied is de service die wordt geboden aan de afnemers.

Service en kwaliteit van Dorma deurdrangers

De service is erg belangrijk voor Dorma, vandaar dat ze er ook een productgebied van hebben gemaakt. De servicegerichtheid die bij Dorma hoog in het vaandel staat hanteren wij ook binnen onze onderneming. Zo kunt u er voor kiezen dat uw dorma producten verschillende keren worden nagekeken op onderhoud waardoor er zwakke punten herkent kunnen worden, zodat bespaart u aanzienlijk reparatiekosten. Hiernaast staat het merk dat onder meer Dorma deurdrangers aanbiedt bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Bent u geinteresseerd in de een van producten van Dorma dan kunt bij ons terecht voor zowel het product als de plaatsing. Bekijk online de mogelijkheden die Market te bieden heeft op gebied van deze producten.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...