Webshop

Bij Market bieden we alleen duurzame producten aan van kwaliteit. Eén van deze duurzame merken waar wij mee werken is DORMA; een internationale aanbieder van producten omtrent deurtechnologie. Hieronder vallen objecten als sloten, scharnieren, deurdrangers en vloerveren. Met de producten van DORMA garanderen wij u kwaliteit voor een goede prijs. Deze producent is niet voor niets marktleider op het gebied van deur-technologie.

De vier divisies van Dorma

Wij houden ons aan de vier divisies, waar DORMA vanuit gaat. Wij bieden namelijk deur- en glasbeslag techniek aan, maar ook automatische deuren, vluchtweg-techniek en toegangscontrole. Hieronder vallen onder andere sloten, scharnieren, deurdrangers en vloerveren. Uiteraard letten wij niet alleen op de functionaliteit van deze objecten, maar letten wij in ons uitgebreide assortiment van DORMA ook op het design van de sloten, deurdrangers, vloerveren en scharnieren.

Dorma scharnieren en deurdrangers

Bent u op zoek naar DORMA scharnieren, vloerveren, deurdrangers of sloten? Bekijk dan snel ons aanbod op market.nl en kijk of er iets moois voor u tussen staat. Heeft u advies nodig over DORMA producten? Neem dan contact op met de service van Market. Onze deskundige werknemers staan u graag te hulp en helpen u met de zoektocht naar het beste product voor bij u in huis!

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...