Webshop

Dorma is een zeer bekend merk als het op vloerveren aankomt. Het merk heeft bijvoorbeeld vloerveersystemen voor dubbele en enkele deuren. Dergelijke vloerveren voldoen aan de eisen van verschillende deurtypes. Na de montage zijn de vloerveren nog amper zichtbaar, wat juist wenselijk is. Al onze vloerveren hebben het doel om het voor u als klant, of de eindgebruiker van het product, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vloerveren van Duitse kwaliteit

Met Dorma vloerveren haalt u Duitse kwaliteit in huis. Tevens haalt Market graag oplossingen voor ieder type beslag in huis, waardoor wij graag een vloerveer van Dorma gebruiken. De vloerveren van Dorma zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken en in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Verschillende varianten van de Dorma vloerveer

Het vloerveersysteem van Dorma is beschikbaar voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van de toepassing, heeft u wellicht een andere variant nodig. Zo is er de vloerveervariant die niet wordt vastgezet, waardoor deze geschikt is voor branddeuren (Dorma BTS 80 F). Heeft u een toepassing nodig voor aanslagdeuren met een vrijloopfunctie, dan is de Dorma BTS 80 FLB het meest geschikte systeem. De vrijloopfunctie zorgt ervoor dat er geen veerweerstand meer is nadat een deur voor de eerste keer geopend is. Voor pendel- en aanslagdeuren is er tevens de Dorma BTS 80 EMB beschikbaar, de Dorma vloerveer met een electrohydraulische vastzetting.

Naast bovenstaand beschreven modellen zijn er nog veel meer Dorma vloerveren beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Dorma vloerveren of bekijk hier ons assortiment vloerveren.

Aan het laden...