Webshop

Franse balkons van glas worden steeds populairder. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden en moderne architecturale ontwerpen. Het glas fungeert als balkonhek op het Frans balkon. Belangrijk bij zo`n Frans balkonhek is natuurlijk dat het glas veilig is. Het glazen balkonhek zorgt voor een schitterende uitstraling maar is gelijktijdig de valbeveiliging van het glas. Om voor een veilig Frans balkonhek te zorgen kunnen verschillende producten geleverd worden zoals de rail, de puntbevestiging en de balustrade. Geef uw bouwproject ook een unieke uitstraling met Franse balkons!

Glazen balkonhek met rail

Een glazen balkonhek met rail is geschikt voor zowel Franse balkons als Franse ramen. De rail behoudt de transparante uitstraling maar zorgt wel voor een valbeveiliging van het glas. Het glazen balkonhek is ook leverbaar zonder handrail, waardoor de doorzichtigheid behouden blijft. Neem contact met ons op om dit bouwproduct te bestellen. Kiest u ook voor een balkonhek van glas voor de afronding van uw bouwproject?

Frans balkonhek met puntbevestiging

Een puntbevestiging is een zeer eenvoudige manier om het balkonhek glas te beschermen. Puntbevestigingen kunnen direct op het glas geschroefd worden en leveren dan direct een bijdrage aan de valbeveiliging. In onze showroom kunt u diverse producten voor Franse balkons bekijken. Veel van onze producten voldoen tevens aan de eisen voor doorvalbeveiliging. Voor een offerte neemt u contact met ons op. Ook wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die Market heeft voor de glazen balkonhekken voor uw project of bedrijf neemt u contact met ons op.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...