Webshop

FAAC schuifdeurautomaten

Artnr: FAAC schuifdeurautomaten | Merk:
Informatie

Automatisch systeem voor intensief gebruik in oa winkelpanden en kantoren

Smal design
De compacte afmetingen maken het mogelijk om de FAAC schuifdeurautomaten te integreren in een architectonische omgeving, zelfs als er weinig ruimte voorhanden is. Door de maximale veelzijdigheid kunnen deze schuifdeuraandrijvingen toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 250 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 180 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid
De FAAC schuifdeurautomaten zijn ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en zijn automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading.

Excellente logica, in real time
De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen.

Market Ontzorgt u graag door u de montage uit handen te nemen.

Productinformatie technische info
Aan het laden...