Webshop

Market is specialist op het gebied van producten om glas mee te bevestigen. Een van deze producten is de glasklem. Glasklemmen worden dikwijls gekozen als glasbevestigingsmiddel. Market kan u hierbij helpen. Bij ons kunt u terecht voor professionele glasbevestiging, voor zowel binnen als buiten. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de meest geschikte glasklemmen voor uw project.

Glasklemmen voor ieder project

Market biedt zelfs maatwerk zodat uw architectonisch ontwerp altijd afgemaakt kan worden. Onze glas klemmen zijn van hoogwaardig materiaal en wij hanteren een scherp tarief, maar belangrijker vinden wij de service en tevredenheid van onze klanten. In geval van een bouwproject, verbouwing, verhuizing of herinrichting willen we dat u in één keer het juiste product en de juiste bevestiging voor uw glaswerk heeft.

Glas klemmen voor ieder type glas

Market heeft glas klemmen voor ieder type glas. Onze glasklemmen kunnen geplaatst worden op glas van verschillende dikten, variërend van 6 tot wel 13 mm. Bekijk in onze catalogus details voor iedere glasklem of neem contact met ons op. Wij kunnen u direct een persoonlijk advies geven over de glasklem die voor u het meest geschikt is.

Afspraak maken showroom

Bent u geïnteresseerd in onze glas klemmen en wilt u weten wat Market voor u kan betekenen? Of wilt u onze producten in `real life` komen bekijken? Dat kan. Wij hebben speciaal voor u een showroom opgezet waar een greep uit ons assortiment te bekijken is. Met een afspraak begeleiden we u persoonlijk door onze showroom.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...