Webshop

Glasplaatdragers
Een glasplaatdrager heeft de functie om een glazen plaat (meestal) horizontaal aan een verticale wand of staander vast te maken. Dit betekent dus dat deze glasplaatdragers sterk en stevig genoeg dient zijn om de glasplaat te dragen én om zichzelf vast te houden aan de verticale wand.

SWS kwaliteit
Market maakt gebruik van glasplaatdragers die gemaakt zijn door het merk SWS. SWS is een onderneming in Duitsland die bekend staat als een A-merk als het gaat om glasplaatdragers. De producten die Market verkoopt zijn gemaakt van verschillende materialen, de meest gebruikte zijn zamak, aluminium en messing. Bij sommige producten is dit nog in combinatie met roestvast staal, wat inhoudt dat er geen roestvorming kan ontstaan en het materiaal zichzelf weer herstelt als het beschadigt wordt.

Kies voor de juiste glasplaatdrager   
Om de juiste glasplaatdrager te vinden, is het belangrijk om te weten hoeveel kilogram de glasplaatdrager moet gaan dragen. Hiervoor is het belangrijk om te weten waar de glasplaatdrager voor bedoeld is en waar het ergens geplaatst wordt. Zo kunnen sommige glasplaatdragers maximaal 25 kilogram dragen en andere dragers maximaal 50 kilogram.
Het is bij de meeste glasplaatdragers ook van belang om te weten wat de glasdikte is van het stuk glas dat erop komt te liggen. Er zijn dragers die een dikte van 6 tot 10 millimeter kunnen dragen en andere kunnen 20 millimeter dragen. Sommige glasplaatdragers zijn wat betreft de glasdikte variabel. Dit betekent dus dat het bij deze dragers niets uitmaakt hoe dik het glas is.

Op Market.nl vindt u een uitgebreid aanbod van glasplaatdragers.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...