Webshop

Mensen houden van transparantie. Het geeft ons een gevoel van ruimte, van grenzeloosheid. Dit verklaart waarom een balustrade van glas de laatste jaren steeds populairder is geworden. Een glazen balustrade spreekt mensen aan dankzij het representatieve uiterlijk, en dit waarderen mensen. Market plaatst glazen balustrades in onder andere woningen, winkels en andere openbare gebouwen met flair. Uiteraard voldoen onze constructies aan wettelijke regelgevingen waardoor ze praktisch overal kunnen worden toegepast. Met een glasbalustrade van Market krijgt uw omgeving weer een exclusieve uitstraling!

Constructies glasbalustrade

De GM Railing en en Q-railing balustrades zijn onderscheidend vanwege hun smaakvolle, smalle maar toch stevige vormgeving. Galerijen, trappen en open verdiepingen krijgen een prachtige uitstraling en balkons krijgen weer een magnifiek uitzicht. Een glazen balustrade van Market kan zowel binnen als buiten worden toegepast en er zijn verschillende soorten leverbaar: balustrades met puntbevestiging, balustrades met (of zonder) handrail en systemen op maat. Voor iedere situatie bedenken wij, samen met u, een passende oplossing. Wilt u meer weten over onze werkwijze, producten of wilt u meer informatie over een balustrade van glas? Neem dan contact met ons op.

Service

Market staat voor service. Wij leveren advies op maat, ongeacht de situatie. Dit geldt ook voor projecten waarbij een glasbalustrade geplaatst wordt. Bij Market krijgt u gericht en gedegen advies en wordt er enkel gewerkt met producten, merken en artikelen van hoge kwaliteit. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende informatieaanvraag indienen over een balustrade van glas. Neem telefonisch contact met ons op via 077 473 2400 of stuur een e-mail naar info@market.nl. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...