Sponsering Guus Meeuwis Muziekids Studio te Tilburg

Datum: 19-05-2014

Market sponsord Guus Meeuwis Muziekids Studio te Tilburg

Het zal je maar gebeuren: Je kind ligt ineens in het ziekenhuis.....Muziekids is een hartverwarmend en uniek initiatief. Speciaal opgezet voor kinderen tot 18 jaar, die de pech hebben om in een ziekenhuis te moeten verblijven. Stichting Muziekids realiseert in ziekenhuizen fantastische muziekstudio`s om hen vele vormen van muziekbeleving te bieden. Zo zorgt Muziekids dat zij pijn, verdreit en het gemis van thuis even vergeten, zodat hun verblijf aangenamer wordt. En dat zeven dagen per week! Onder begeleiding van een ervaren muziekdocent.


20 Mei 2014 ! Een bijzondere datum. Een belangrijke dag. Een primeur in Tilburg. Want dan opent Guus Meeuwis de naar hem vernoemde Muziekids studio in de locatie St. Elisabeth Ziekenhuis ...

Een historisch moment in onze nationale zorgwereld. De allereerste volwaardige Muziekids studio in een Nederlands ziekenhuis. Compleet ingericht, met professionele instrumenten en dito apparatuur. Met dagelijks een vakkundige begeleiding, voor alle Kids tot 18 jaar.

Plus, een beroemde naamgever: Guus Meeuwis ! En Guus komt tevens een paar keer per jaar muziek maken met de kids in  het ziekenhuis. Hoe geweldig is dat  .. Kortom, het wordt een prachtig muziek feest en een geweldige muzikale happening op 20 mei in Tilburg!

Bezoek hier de website van Muziekids.

 

 

 

 

Terug naar overzicht
X

Vraag over nieuwsbericht
 
Aanhef * Dhr. Mevr.
Uw naam *
Wat voor type klant bent u? * Zakelijke Particulier
Uw email adres *
Telefoon *
Uw vraag:
Stuur mij een copie:
 
X
Nieuws doorsturen
 
Uw naam *
Uw email adres *
Aanbevelen aan *
Email adres *
Opmerkingen:
 
Copyright 2022 - Market.nl | Webdesign | Disclaimer | Colofon | Linkpartners | Privacy Statement | Voorwaarden | Sitemap.
Market