Wij helpen u graag verder. Bel naar +31 (0)77 473 2400 of mail ons

Privacy Statement

Privac Statement
Market respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de aanvragen/bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Market zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Market gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:


Market verkoopt uw gegevens niet
Market zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Market maakt geen gebruik van cookies.

Vragen
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Market, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Onze producten Glasbeslag Techniek Budget-Line GM-Railing Windoorail Bibliotheekladders ProFin-S klembeveiliging Designkicker Toekomst van glas
Laatste tweets > Lees alle Tweets
Copyright 2017 - Market.nl Webdesign | Disclaimer | Colofon | Partners | Privacy Statement | Voorwaarden | Sitemap.