Webshop

ProFin-S producten bij Market
ProFin-S is een specialist wanneer het aan komt op klembeveiliging. Deze klembeveiliging is vooral gemaakt voor glazen deuren. Er kunnen namelijk verschillende aspecten fout als u in uw huis glazen deuren heeft. Hierbij valt te denken aan vingers of andere lichaamsdelen die tussen de glazen deur bekneld kunnen raken. Om dit te kunnen voorkomen heeft ProFin-S speciale klembeveiligingen gemaakt, die de kans op dit soort problemen kleiner maakt.

De 5 basis-sets
ProFin-S heeft 5 diverse basis-sets ontwikkelt. Deze 5 basis-sets hebben allemaal verschillende afmetingen en zien er allemaal anders uit, zo kan er op iedere deur een goede en betrouwbare klembeveiliging geplaatst worden. De klembeveiligingen worden zowel boven aan de deur als onder aan de deur geplaatst, zodat er een dubbele bescherming geboden wordt.

Kies voor veiligheid en dus voor vingerklembeveiliging
De vingerklembeveiliging geeft de uitweg voor de bewerkstelliging van de veiligheid van de kinderen en de andere inwoners die gebruik maken van de glazen deuren in de ruimte. De verschillende soorten glasdeuren binnen Market Bouwslag Techniek beschikken over de technische ProFin-S techniek. Dankzij deze ProFin-S techniek wordt er rekening gehouden met de kleine handjes van kinderen, maar natuurlijk ook met uw eigen vingers en handen. Een zwaardere deur kan een hele hoop beschadigingen aanbrengen aan de vingers en handen van onder meer kinderen. Om dit te voorkomen is het verstandig om een glazen deur met klembeveiliging te kopen. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en veilige deur? Neem dan nu eens een kijkje in ons assortiment. Market biedt oplossingen op het gebied van vingerklembeveiliging. 

Aan het laden...