Webshop

Een schuifdeursysteem is een uitstekende en praktische manier om ruimte te besparen oftewel creëren. Schuifdeursystemen zijn bovendien stil en zorgen gelijktijdig voor een speciale uitstraling. Market heeft schuifdeursystemen voor iedere toepassing. Schuifdeursystemen zijn een perfecte toepassing voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en verpleeghuizen.  Bent u op zoek naar een specifiek schuifdeursysteem of heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan even contact met ons op.

Schuifdeursystemen van glas, aluminium en RVS

Glazen schuifdeuren zorgen voor een bijzondere uitstraling van de binnenarchitectuur. Market zorgt voor schuifdeursystemen zodat uw glazen schuifdeuren zonder geluid geopend en gesloten kunnen worden. Voor een glazen schuifwand verzorgt Market o.a. schuifdeursystemen van aluminium en roestvrij staal. Voor ieder pand hebben wij wel een geschikt railsysteem. Bij een glazen schuifwand wilt u natuurlijk dat zo min mogelijk van het schuifdeursysteem zichtbaar is. Verder is het type systeem natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de ruimte. Voor kleinere ruimtes wilt u een ander schuifdeursysteem dan voor een grotere ruimte. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Railsysteem schuifdeur

Het doel van een schuifdeur met railsysteem is dat deze soepel en stil geopend en gesloten kan worden. Een glazen schuifdeur zorgt voor een strakke maar toch rustgevende uitstraling welke niet verpest mag worden door een rumoerig railsysteem. Het is daarom belangrijk dat u let op het gewicht van uw schuifwand. Ieder schuifwandsysteem kan namelijk een maximaal gewicht dragen. Wij hebben schuifdeursystemen van diverse merken. Onze producten kunt u bekijken in onze online catalogus of in onze showroom.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Aan het laden...