Webshop

 

Market is specialist op het gebied van Intersteel bouwbeslag. Intersteel staat bekend als A-merk van oa deurkrukken, deurknoppen, schilden, rozetten, deurgrepen, veiligheidsschilden (SKG), smaldeurgarnituren (SKG), raamkrukken, beldrukkers, briefplaten, deurbuffers, huisnummers, meubelbeslag, pictogrammen en schuifdeurkommen in rvs uitvoering.

INTERSTEEL is het hoofdmerk van Van Leeuwen International en heeft vele oplossingen voor hang- en sluitwerk. De fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag richt zich in het bijzonder op de utiliteits- en woningbouw.

Van Leeuwen Intersteel


Het Intersteel roestvrijstaal van Van Leeuwen is in 1994 op de markt gekomen. Het merk is inmiddels wereldwijd bekend in de bouw, renovatie en industrie branches, evenals scheepsbouw, paleisbouw en andere sectoren. In meer dan 50 landen wereldwijd heeft Van Leeuwen projecten vervuld met Intersteel. Kwaliteit, service en support zijn hierbij van groot belang geweest en dit is ook wat u van Market kunt verwachten.

Over Van Leeuwen


Van Leeuwen International bestaat al meer dan 40 jaar en zeer ervaren op het gebied van bouw- en deurbeslag. Market levert binnendeurbeslag, raambeslag en meer van Intersteel. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Bezoek hier de website.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

Aan het laden...