Wij helpen u graag verder. Bel naar +31 (0)77 473 2400 of mail ons

Voorwaarden

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden volgens Vertaz.
Download hier de voorwaarden in Nederlands.

Betalingscondities
Vooraf aan de levering of op rekening indien met u overeengekomen.

Leveringscondities
Af Market binnen NL en BE per afleveradres (muv Waddeneilanden);
Vrachten <1800mm netto € 10.00, franco indien orderbedrag boven € 500.00 excl. btw
Vrachten >1800mm netto € 25.00, franco indien orderbedrag boven € 1.500.00 excl. btw
Kleinorderkosten netto € 10.00, orderbedrag onder € 100.00 excl. btw

Prijzen
De genoemde prijzen zijn bruto prijzen exclusief BTW in euro‘s.
Prijs € 0,00 is een eventuele fout hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Market maakt het voorbehoud op tussentijdse prijswijzigingen, wijzigingen in afgebeelde producten, typefouten en/of andere onvoorziene wijzigingen.
Aan de vermelde prijzen kunnen door derden geen rechten worden ontleend.
Alle aanbiedingen gelden voor de aangevraagde aantallen in gesloten opdracht, zolang de voorraad strekt of tot een einddatum.

Voorraad
De artikelen met gearceerde prijs zijn onder voorbehoud op voorraad hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatwerk
Artikelen welk op maat zijn gemaakt of speciaal besteld worden niet retour genomen.

Maatvoering
Producttechnische als wel toleranties in maatvoering onder voorbehoud. Lichte afwijkingen ten aanzien van de in onze catalogus afgebeelde producten, zijn mogelijk. Reclames hierover worden dan ook afgewezen. Drukfouten voorbehouden. Market aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid bij geen gerelateerde wetgeving. Indien wel het geval beperkt de aansprakelijkheid zich tot de netto gerelateerde waarde van de geleverde goederen. Gelieve rekening te houden met de in een gebied / land aangegeven en geldende normen.

Onderhoud
Alle artikelen in onze catalogus zijn door gebruik, aan slijtage onderhevig. Market informeert u graag over de onderhoudsvoorschriften van de materialen. Tevens zijn bij Market diverse onderhoudsmiddelen verkrijgbaar.

Garanties
Market biedt op alle artikelen minimaal een jaar garantie, op sommige artikelen zelfs 3 en 5 jaar! 
Artikelen worden ter beoordeling opgestuurd naar de leverancier ter garantie-beoordeling.
Market aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade welke door gebruik van het geleverde aan koper of aan een derde is overkomen.

Retourzendingen
Alle artikelen die door Market zijn geleverd vallen onder de RMA-procedure muv de "specials". Specials zijn artikelen die niet door ons uit voorraad worden geleverd, op maat zijn gemaakt danwel gecoat in speciale kleur.
In alle gevallen is voor de retournering een RMA-formulier met RMA-nummer nodig, welke op aanvraag via verkoopafdeling te verkrijgen is of hier te downloaden,het ingevulde formulier aub mailen. Het RMA-formulier is 14 dagen geldig voor het retourneren van de op het RMA-formulier vermelde artikelen.
De artikelen dienen goed verpakt, compleet, onbeschadigd en in de orginele verpakking te worden verstuurd naar het adres dat op het RMA-formulier staat, vergezeld met het volledig ingevulde RMA-formulier.
Artikelen die incompleet, beschadigd of niet in de orginele verpakking zitten komen niet in aanmerking voor retournering.
Market behoud zich het recht voor om restock-kosten in rekening te brengen van geretourneerde artikelen die niet in orginele verpakking zitten.

Goederenontvangst
Wij willen u vragen om de zendingen van Market aan u bij het tekenen voor ontvangst goed te controleren en indien er een zichtbare beschadiging aanwezig is deze te laten vermelden op de af te tekenen vrachtbrief, eventueel kunt u als bewijsstuk ook een foto maken van de beschadigde zending. Ook wij moeten deze bewijsstukken namelijk ook aanleveren aan de verzekeringsmaatschappij om de schade vergoed te krijgen. Hartelijk dank voor uw medewerking in deze.

Eigendomsvoorbehoud
Op alle leveringen berust het eigendomsvoorbehoud. zie hier.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

[vorige pagina]

Onze producten Glasbeslag Techniek Budget-Line GM-Railing Windoorail Bibliotheekladders ProFin-S klembeveiliging Designkicker Toekomst van glas
Laatste tweets > Lees alle Tweets
Copyright 2017 - Market.nl Webdesign | Disclaimer | Colofon | Partners | Privacy Statement | Voorwaarden | Sitemap.