Webshop

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden volgens Vertaz.
Download hier de voorwaarden in Nederlands.

Betalingscondities
Vooraf aan de levering of op rekening indien met u overeengekomen.

Leveringscondities
Af Market binnen NL en BE per afleveradres (muv Waddeneilanden);
Vrachten <1,7mtr netto € 12.50, franco indien orderbedrag boven € 500.00 excl. btw, onder voorbehoud
Vrachten 1,7mtr - 3,2mtr netto € 29.50, franco indien orderbedrag boven € 1.750.00 excl. btw, onder voorbehoud
Vrachten >3,2mtr netto € 42.50, franco indien orderbedrag boven € 1.750.00 excl. btw, onder voorbehoud

Prijzen
De genoemde prijzen zijn bruto/netto prijzen exclusief BTW in euro‘s.
Prijs € 0,00 is een eventuele fout hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Market maakt het voorbehoud op tussentijdse prijswijzigingen, wijzigingen in afgebeelde producten, typefouten en/of andere onvoorziene wijzigingen.
Mochten de prijzen en conditie's op de website afwijken dan gelden de prijzen en conditie's zoals vermeld in ons financiele pakket.
Aan de vermelde prijzen kunnen door derden geen rechten worden ontleend.
Alle aanbiedingen gelden voor de aangevraagde aantallen in gesloten opdracht, zolang de voorraad strekt of tot een einddatum.

Actie's
Op de vermelde actie prijzen zijn geen kortingen meer van toepassing en gelden enkel indien deze besteld zijn via uw account op www.market.nl, gedurende de actieperiode.
Market behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen en is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

Voorraad
De artikelen met gearceerde prijs zijn onder voorbehoud op voorraad hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatwerk
Artikelen welk op maat zijn gemaakt of speciaal besteld worden niet retour genomen.

Maatvoering
Producttechnische als wel toleranties in maatvoering onder voorbehoud. Lichte afwijkingen ten aanzien van de in onze catalogus afgebeelde producten, zijn mogelijk. Reclames hierover worden dan ook afgewezen. Drukfouten voorbehouden. Market aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid bij geen gerelateerde wetgeving. Indien wel het geval beperkt de aansprakelijkheid zich tot de netto gerelateerde waarde van de geleverde goederen. Gelieve rekening te houden met de in een gebied / land aangegeven en geldende normen.

Onderhoud
Alle artikelen in onze catalogus zijn door gebruik, aan slijtage onderhevig. Market informeert u graag over de onderhoudsvoorschriften van de materialen. Tevens zijn bij Market diverse onderhoudsmiddelen verkrijgbaar.

Garanties
Market biedt op alle artikelen minimaal een jaar garantie, op sommige artikelen zelfs 3 en 5 jaar! 
Artikelen worden ter beoordeling opgestuurd naar de leverancier ter garantie-beoordeling.
Market aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade welke door gebruik van het geleverde aan koper of aan een derde is overkomen.

Retourzendingen
Alle artikelen die door Market zijn geleverd vallen onder de RMA-procedure muv de "specials". Specials zijn artikelen die niet door ons uit voorraad worden geleverd, op maat zijn gemaakt danwel gecoat in speciale kleur, of in de ruimste zin des woords.
In alle gevallen is voor de retournering een RMA-formulier met RMA-nummer nodig, welke op aanvraag via verkoopafdeling te verkrijgen is, het ingevulde formulier aub mee sturen met de retourzending. Het RMA-formulier is 14 dagen geldig voor het retourneren van de op het RMA-formulier vermelde artikelen.
De artikelen dienen goed verpakt, compleet, onbeschadigd en in de orginele verpakking te worden verstuurd naar het adres dat op het RMA-formulier staat, vergezeld met het volledig ingevulde RMA-formulier.
Artikelen die incompleet, beschadigd of niet in de orginele verpakking zitten komen niet in aanmerking voor retournering.
Market behoud zich het recht voor om restock-kosten in rekening te brengen van geretourneerde artikelen die niet in orginele verpakking zitten.

Goederenontvangst
Wij willen u vragen om de zendingen van Market aan u bij het tekenen voor ontvangst goed te controleren en indien er een zichtbare beschadiging aanwezig is deze te laten vermelden op de af te tekenen vrachtbrief, eventueel kunt u als bewijsstuk ook een foto maken van de beschadigde zending. Ook wij moeten deze bewijsstukken namelijk ook aanleveren aan de verzekeringsmaatschappij om de schade vergoed te krijgen. Hartelijk dank voor uw medewerking in deze.

Eigendomsvoorbehoud
Op alle leveringen berust het eigendomsvoorbehoud. zie hier.

In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Market.

Vragen, suggesties of opmerkingen vul hier het contactformulier in.

Aan het laden...